Званична интернет презентација Општинe Рогатица

Саопштење Општинске управе поводом расвјетљавања случајева „упућивање пријетњи“ и „паљење моторног возила и помоћног објекта“

01/12/2017

Саопштењем Министарства унутрашњих послова Републике Српске јавност је информисана о резултатима истраге у вези са упућивањем пријетњи лицу бошњачке националности, као и паљењем моторног возила и помоћног објекта у власништву истог лица у мјесној заједници Кукавице. Утврђено је да је оштећени Е.П. (1988) у ствари и извршилац поменутих кривичних дјела.

Општинска управа Рогатица честита и изражава захвалност припадницима Министарства унутрашњих послова из Полицијске управе Источно Сарајево и Полицијске станице Рогатица који су стручно и ефикасно открили извршиоца. Захвалност изражавамо и грађанима Рогатице који су без дизања тензија и исхитрених закључака чекали резултате истраге, те нису насјели на покушаје приказивања Рогатице као општине која није безбједна за становништво бошњачке националности.

Посебно нам је задовољство што се показало да Рогатица заиста спада у групу општина које су познате као најбезбједније за становнике свих националности. Општинска управа ће у складу са својим надлежностима предузимати све потребне кораке како би тако остало и у будућности.

Општинска управа Рогатица

Last modified: 01/12/2017

Comments are closed.