Zvanična internet prezentacija Opštine Rogatica

Održana sjednica Skupštine Lovačkog udruženja Rogatica

13/12/2023

Lovačko udruženje Rogatica okuplja oko 250 članova raspoređenih u 20 lovnih grupa. U lovištu “Mednik” na 42.000 hektara rogatički lovci obavljaju svoje lovne aktivnosti sa akcentom na uzgoj i zaštitu divljači i očuvanje životne sredine.

S ciljem sumiranja dosadašnjih i planiranja novih aktivnosti, sinoć je održana sjednica Skupštine Lovačkog udruženja “Rogatica”. Prisutnima su se obratili Danko Nerić, predsjednik Skupštine, Darko Jovičić, predsjednik Upravnog odbora i Dragan Lelek, predsjednik Nadzornog odbora. Konstatovano je da se rad Udruženja odvija bez poteškoća i sa stabilnim finansijama.

Sjednici je prisustvovao načelnik opštine Rogatica Milorad Jagodić, kao i predstavnici Policijske stanice Rogatica i Šumskog gazdinstva Sjemeć od kojih Lovačko udruženje Rogatica dobija značajnu podršku i sa kojima ima odličnu saradnju.

Uz redovne aktivnosti, jedan od najznačajnijih ciljeva rogatičkih lovaca je lijepo druženje. Stoga je nakon sjednice druženje nastavljeno u lijepoj atmosferi, uz večeru i pjesmu.

Last modified: 13/12/2023

Comments are closed.