Zvanična internet prezentacija Opštine Rogatica

ASRS: Najviša priznanja Andreju Ćebiću i Dejanu Mićeviću

20/12/2022

Atletski savez Republike Srpske ove godine je obilježio 30 godina postojanja. Akademija povodom ove jubilarne godišnjice i “Veče atletike” održani su u Kulturnom centru Istočno Novo Sarajevo, uz prisustvo visokih zvaničnika Vlade Republike Srpske i atletskih saveza Srbije i Srpske.

Najuspješnijim atletičarima, trenerima, klubovima i sportskim radnicima su tom prilikom uručena priznanja za uspjehe u 2022. godini. Nakon brojnih medalja, u Srpski atletski klub “Rogatica” stigla su i najviša priznanja od Atletskog saveza Republike Srpske.

Andrej Ćebić proglašen je za najuspješnijeg mlađeg juniora u disciplini skok udalj. Titulu najuspješnijeg trenera mlađih kategorija ponio je licencirani trener atletskih saveza BiH i Republike Srpske Dejan Mićević. Helena Marić našla se na trećoj poziciji u kategoriji mlađih pionirki.

– Uručena priznanja su plod napornog rada tokom ove, ali i prethodnih godina. Može se reći i da je ovo kruna svih osvojenih medalja naših atletičara tokom godine na izmaku – poručili su iz SAK “Rogatica”.

Last modified: 20/12/2022

Comments are closed.