Званична интернет презентација Општинe Рогатица

АСРС: Највиша признања Андреју Ћебићу и Дејану Мићевићу

20/12/2022

Атлетски савез Републике Српске ове године је обиљежио 30 година постојања. Академија поводом ове јубиларне годишњице и “Вече атлетике” одржани су у Културном центру Источно Ново Сарајево, уз присуство високих званичника Владе Републике Српске и атлетских савеза Србије и Српске.

Најуспјешнијим атлетичарима, тренерима, клубовима и спортским радницима су том приликом уручена признања за успјехе у 2022. години. Након бројних медаља, у Српски атлетски клуб “Рогатица” стигла су и највиша признања од Атлетског савеза Републике Српске.

Андреј Ћебић проглашен је за најуспјешнијег млађег јуниора у дисциплини скок удаљ. Титулу најуспјешнијег тренера млађих категорија понио је лиценцирани тренер атлетских савеза БиХ и Републике Српске Дејан Мићевић. Хелена Марић нашла се на трећој позицији у категорији млађих пионирки.

– Уручена признања су плод напорног рада током ове, али и претходних година. Може се рећи и да је ово круна свих освојених медаља наших атлетичара током године на измаку – поручили су из САК “Рогатица”.

Last modified: 20/12/2022

Comments are closed.