Zvanična internet prezentacija Opštine Rogatica

Počela sezona na bazenima u Rogatici

15/06/2022


Danas je zvanično otvorena nova sezona na bazenima Sportsko-rekreativnog centra „9. januar“ u Rogatici. Posjetioci će kao i do sada moći da besplatno koriste veliki i dječiji bazen, a iznajmljivanje ležaljki će se naplaćivati. Od ove godine u upotrebi su i kabine za presvlačenje.

– Vremenski uslovi su se poklopili sa kalendarskim planom za početak sezone. Bazeni su u potpunosti pripremljeni za sezonu, a svi posjetioci su dobrodošli – rekao je načelnik opštine Rogatica Milorad Jagodić.

O bezbjednosti kupača svakog trenutka brinu obučeni spasioci. A kako bi boravak na bazenu protekao što ugodnije, posjetiocima je na raspolaganju i kafe bar.

– Ovo je treća sezona kako gradski bazen u Rogatici funkcioniše. Nastojimo da svake godine uvedemo nešto novo. Prošle godine sa radom je počeo ugostiteljski dio, kafe bar „Ada“, gdje se gosti mogu poslužiti pićem i hranom. Ove godine proširen je kapacitet kafe bara, nanovo je farban bazen, postavljene su nove ležaljke i suncobrani. Kvalitet vode je na potrebnom nivou i sve funkcioniše kako bi trebalo – rekao je Slaviša Bojović, direktor Centra za kulturu i sport „Radenko Mišević“ koji je nadležan za upravljanje bazenima.

Naši najmlađi sugrađani nestrpljivo su dočekali početak sezone, pa su već od početka radnog vremena prisutni na bazenu. Njihov smijeh i uživanje najbolje pokazuju koliko im znači ovakav sadržaj.

Last modified: 15/06/2022

Comments are closed.