Званична интернет презентација Општинe Рогатица

Почела сезона на базенима у Рогатици

15/06/2022


Данас је званично отворена нова сезона на базенима Спортско-рекреативног центра „9. јануар“ у Рогатици. Посјетиоци ће као и до сада моћи да бесплатно користе велики и дјечији базен, а изнајмљивање лежаљки ће се наплаћивати. Од ове године у употреби су и кабине за пресвлачење.

– Временски услови су се поклопили са календарским планом за почетак сезоне. Базени су у потпуности припремљени за сезону, а сви посјетиоци су добродошли – рекао је начелник општине Рогатица Милорад Јагодић.

О безбједности купача сваког тренутка брину обучени спасиоци. А како би боравак на базену протекао што угодније, посјетиоцима је на располагању и кафе бар.

– Ово је трећа сезона како градски базен у Рогатици функционише. Настојимо да сваке године уведемо нешто ново. Прошле године са радом је почео угоститељски дио, кафе бар „Ада“, гдје се гости могу послужити пићем и храном. Ове године проширен је капацитет кафе бара, наново је фарбан базен, постављене су нове лежаљке и сунцобрани. Квалитет воде је на потребном нивоу и све функционише како би требало – рекао је Славиша Бојовић, директор Центра за културу и спорт „Раденко Мишевић“ који је надлежан за управљање базенима.

Наши најмлађи суграђани нестрпљиво су дочекали почетак сезоне, па су већ од почетка радног времена присутни на базену. Њихов смијех и уживање најбоље показују колико им значи овакав садржај.

Last modified: 15/06/2022

Comments are closed.