Zvanična internet prezentacija Opštine Rogatica

Održano “Veče talenata” u SŠC “27. januar”

12/05/2022

U Srednjoškolskom centru „27. januar“ u Rogatici po prvi put je organizovano „Veče talenata“. Riječ je o manifestaciji u okviru koje su prezentovani različiti talenti učenika ove škole.

– Duži niz godina nismo imali nikakvu manifestaciju, pa smo riješili da napravimo nešto lijepo. Djeca su bila jako zainteresovana, kreativna. Večeras smo ovdje izložili dosta njihovih radova, kako likovnih, tako i literarnih. Imali smo priliku da čujemo i kako pjevaju i recituju, da vidimo kako glume. Posebno me raduje njihova velika zainteresovanost da učestvuju u organizaciji jedne ovakve večeri – izjavila je Danijela Krsmanović, pedagog škole i organizator „Večeri talenata“.

Među mladim talentima, sa gitarom je nastupio Đorđe Konjokrad, izvodeći pjesme poznatih izvođača, ali i jednu svoju kompoziciju na ruskom jeziku.

– Mnogo sam ponosan na sve nas koji smo upriličili ovu priredbu, posebno vidjevši zadovoljstvo na licima mnogobrojne publike. Sve smo samostalno uradili, od odabira pjesama do postavljanja opreme – rekao je Konjokrad.

Uz sve navedeno, sinoć su bili izloženi i specijaliteti pripremljeni od strane učenika koji se školuju za zanimanje „agroturistički tehničar“, a višestruko talentovani učenik Radoš Mališić pripremio je prezentaciju o istoriji Rogatice.

Last modified: 12/05/2022

Comments are closed.