Zvanična internet prezentacija Opštine Rogatica

Uspješno održano prvo takmičenje u brdskom biciklizmu “Zaga Trejl”

03/05/2022

Ivan Kuliš iz Kreševa pobjednik je takmičenja u brdskom biciklizmu “Zaga Trejl” u Zaganovićima kod Rogatice, na kojem je učestvovalo 15 takmičara iz Republike Srpske i FBiH. Drugo i treće mjesto osvojili su Kerim Dizdarević iz Sarajeva i Željko Laštro iz Kiseljaka.

Organizator ove trke bio je klub “Goat`s Milk Crew”. Ognjen Limić iz ovog kluba rekao je da su kiša i grad u popodnevnim časovima otežali takmičenje i prouzrokovali nekoliko padova takmičara, ali da se ipak sve odvijalo prema programu i svim pravilima. Podršku u organizaciji trke pružili su im načelnik opštine Rogatica Milorad Jagodić i odbornik u SO Rogatica Miloš Novaković.

Limić je naveo da je staza dugačka do 600 metara, uz visinsku razliku 100 do 200 metara sa svim drugim elementima potrebnim za trening i takmičenje.

Prema njegovim riječima, takmičenje je održano na stazi za treniranje, zabavu i takmičenje “Zaga trejl”, koju je nedavno, uz podršku Opštine Rogatica, uredila grupa mladih iz ovog mjesta, okupljenih u klubu “Goat`s Milk Crew”.

Klub Goat`s Milk Crew ima 15 članova, od kojih najmlađi ima 10, a najstariji 25 godina i već su po rezultatima bili zapaženi na takmičenju “Bjela DH-2021” na Bjelašnici. 

Last modified: 03/05/2022

Comments are closed.