Zvanična internet prezentacija Opštine Rogatica

“Bambijevci” oduševili sugrađane

29/04/2022

Dječiji vrtić „Bambi“ Rogatica često organizuje priredbe zabavnog karaktera na kojima naši najmlađi sugrađani igrom i pjesmom uveseljavaju članove porodice i građanstvo. Ta tradicija privremeno je bila prekinuta zbog pandemije korona virusa.

Sinoć je ponovo kao nekada organizovana velika priredba Dječijeg vrtića „Bambi“, inspirisana najvećim hrišćanskim praznikom Vaskrsom.

– Priredbe su kruna našeg rada. Iza nas je veoma težak period, ali evo nadam se da ćemo se ubuduće ponovo češće viđati i uveseljavati jedni druge – izjavila je Nataša Duvnjak, direktor vrtića.

Polaznici vrtića sinoć su oduševili publiku u prepunoj kino-sali, izvodeći poznate tradicionalne pjesme i igre, a na sceni su im se pridružili i bivši „Bambijevci“ – učenici osnovne i srednje škole.

Usluge Dječijeg vrtića „Bambi“ koristi oko stotinu mališana, raspoređenih u četiri grupe. U zgradi vrtića, koja je renovirana prije dvije godine, obezbijeđeni su svi uslovi za dnevni boravak mališana. Ipak, u posljednje vrijeme ukazala se potreba za proširenjem vrtića, za šta su već preduzeti određeni koraci, prema riječima načelnika opštine Rogatica Milorada Jagodića.

Last modified: 29/04/2022

Comments are closed.