Zvanična internet prezentacija Opštine Rogatica

Načelniku Jagodiću uručena zahvalnica Asocijacije srednjoškolaca u BiH

04/06/2021

Jedan od primarnih ciljeva načelnika opštine Rogatica Milorada Jagodića je poboljšanje uslova za djecu i mlade, od predškolskog uzrasta, pa do završetka studija. Na tome se intezivno radilo proteklih godina opremanjem i obnovom objekata obdaništa, osnovne i srednje škole, povećanjem studentskih stipendija i programima prijema pripravnika.

Za podršku srednjoškolcima i srednjoškolskom obrazovanju u našoj opštini, načelniku Jagodiću uručena je zahvalnica Asocijacije srednjoškolaca u BiH, lokalni tim Rogatica. Zahvalnicu su uručile Natalija Sokolović, vođa tima, i Emilija Savić koja je zadužena za odnose s javnošću.

Jagodić je izjavio kako je počastvovan ovim priznanjem, te da podrška radu lokalnog tima neće izostati ni u budućnosti. Sa poboljšanjem uslova u samoj zgradi Srednjoškolskog centra „27. januar“ nastavlja se uskoro obnovom mokrih čvorova, hola i nabavkom peći za centralno grijanje.

ASuBiH je nevladina, nestranačka, neprofitna organizacija. Za cilj ima poboljšanje statusa srednjoškolaca. Lokalni tim Rogatica osnovan je 2019. godine, a trenutno broji 27 članova.

Last modified: 04/06/2021

Comments are closed.