Званична интернет презентација Општинe Рогатица

Вишковић у Рогатици – Одлична сарадња локалне власти и Владе Републике Српске

16/10/2020

Премијер Републике Српске Радован Вишковић боравио је данас у Рогатици гдје се састао са начелником општине Рогатица Милорадом Јагодићем. Јагодић је нагласио како је током посљедње четири године у нашој општини реализован велики број пројеката, при чему је подршка Владе Републике Српске била неизоставна.

– Захваљујем господину Вишковићу на свему што је Влада учинила за нашу општину. Претходне четири године обиљежене су инвестицијама и одређеним напретком у односу на неко раније вријеме. Господину Вишковићу предочили смо шта намјеравамо реализовати у будућности, а подршка Владе и наших институција ни у томе неће изостати – изјавио је Јагодић.

– Уколико прођете кроз овај град види се да овдје има домаћинског односа, да овдје има живота. Оно што ме посебно обрадовало као човјека и предсједника Владе је то да је до данашњег дана у овој години за скоро 30% више новорођене дјеце у Рогатици него за цијелу прошлу годину. То значи да су многи грађани препознали Рогатицу као мјесто свог живота, свог рада и мјесто гдје треба да остану и раде са својим породицама – изјавио је Вишковић.

Last modified: 16/10/2020

Comments are closed.