Zvanična internet prezentacija Opštine Rogatica

Višković u Rogatici – Odlična saradnja lokalne vlasti i Vlade Republike Srpske

16/10/2020

Premijer Republike Srpske Radovan Višković boravio je danas u Rogatici gdje se sastao sa načelnikom opštine Rogatica Miloradom Jagodićem. Jagodić je naglasio kako je tokom posljednje četiri godine u našoj opštini realizovan veliki broj projekata, pri čemu je podrška Vlade Republike Srpske bila neizostavna.

– Zahvaljujem gospodinu Viškoviću na svemu što je Vlada učinila za našu opštinu. Prethodne četiri godine obilježene su investicijama i određenim napretkom u odnosu na neko ranije vrijeme. Gospodinu Viškoviću predočili smo šta namjeravamo realizovati u budućnosti, a podrška Vlade i naših institucija ni u tome neće izostati – izjavio je Jagodić.

– Ukoliko prođete kroz ovaj grad vidi se da ovdje ima domaćinskog odnosa, da ovdje ima života. Ono što me posebno obradovalo kao čovjeka i predsjednika Vlade je to da je do današnjeg dana u ovoj godini za skoro 30% više novorođene djece u Rogatici nego za cijelu prošlu godinu. To znači da su mnogi građani prepoznali Rogaticu kao mjesto svog života, svog rada i mjesto gdje treba da ostanu i rade sa svojim porodicama – izjavio je Višković.

Last modified: 16/10/2020

Comments are closed.