Званична интернет презентација Општинe Рогатица

Предраг Дамјановић, директор РПЗ-а, у посјети Рогатици

08/10/2020

Др Предраг Дамјановић, директор Републичког педагошког завода Републике Српске, састао се данас са начелником општине Рогатица Милорадом Јагодићем. Састанку су присуствовали и директори основне и средње школе.

На састанку је договорено да обиљежавање Дана Републике Српске осим у Бањалуци и Брчком буде уприличено и у Рогатици.

– Општина Рогатица и Републички педагошки завод ће 11. јануара бити домаћини и организатори Дана Републике Српске. Ми ћемо већ наредних дана расписати конкурс за најбоље литерарне и ликовне радове ученика свих основних и средњих школа. Овдје ћемо имати изложбу ученичких радова и подјелу награда. Уколико пандемија буде дозволила размишљамо да се организује једна свечана академија, у којој ће учествовати ученици основне и средње школе – рекао је Дамјановић, који је данас даровао десет рачунара рогатичким школарцима – седам основној и три средњој школи.

– Захвалан сам директору Дамјановићу на посјети и на даровима које је уручио нашим школарцима. Посебну захвалност изражавам му због тога што је баш Рогатица одабрана као једна од главних локација за обиљежавање Дана наше Републике. Господина Дамјановића сам информисао о томе шта смо све урадили како бисмо побољшали услове за ученике у обје школе и шта планирамо у наредном периоду – изјавио је Јагодић.

Дамјановић је након састанка са Јагодићем обишао Основну школу “Свети Сава” и Средњошколски центар “27. јануар”, гдје је нагласио да је веома задовољан начином организације наставе у условима пандемије вируса корона.

Last modified: 08/10/2020

Comments are closed.