Zvanična internet prezentacija Opštine Rogatica

Kompanija M:TEL donirala koševe i lopte osnovnoj i srednjoj školi

18/09/2020

Nastojanja načelnika opštine Rogatica Milorada Jagodića da se u rogatičkim obrazovnim ustanovama stvore što bolji uslovi podržana su i od strane kompanije M:TEL. Ova kompanija donirala je koševe i lopte Osnovnoj školi “Sveti Sava” i Srednjoškolskom centru “27. januar”. Čast da uruči donaciju imao je Milenko Jevđević, Rogatičanin po rođenju, a trenutno stanovnik Banjaluke, gdje je zaposlen u M:TEL-u.

– Jako mi je drago što vam u ime kompanije M:TEL mogu uručiti i pokloniti ove divne, kvalitetne košarkaške table, koševe i dovoljno lopti za sve vas. M:TEL želi da što više vremena provedete na sportskim terenima, da na tim sportskim terenima upoznate puno dobrih prijatelja, da postanete zdravi i dobri ljudi. Ova naša darodavna akcija je znak da u M:TEL-u uvijek imate pouzdanog i sigurnog prijatelja – rekao je Jevđević učenicima u svom obraćanju.

– Gest kompanije M:TEL i našeg Milenka Jevđevića je za svaku pohvalu i veliku zahvalnost. U nedostatku drugih sadržaja prepoznali smo potrebu da se maksimalno okrenemo toj jednoj aktivnosti, da tu djecu što je moguće više vežemo za neke sportove, da tu troše svoju energiju i vrijeme. U tome smo poduzeli niz aktivnosti, a kruna svega biće izgradnja sportske dvorane i atletske tartan staze. Od aktuelnih sadržaja moramo se pohvaliti da naš košarkaški klub sada ide u Prvu ligu Republike Srpske. Tradicija našeg prostora je da imamo uspješne sportiste u košarci, atletici i fudbalu” – izjavio je načelnik Jagodić.

Last modified: 18/09/2020

Comments are closed.