Zvanična internet prezentacija Opštine Rogatica

Donacija Fudbalskog saveza Srbije za FK “Mladost” Rogatica

11/08/2020

Uz podršku Nenada Bjekovića, potpredsjednika Fudbalskog saveza Srbije, te na inicijativu načelnika opštine Rogatica Milorada Jagodića i našeg sugrađanina Dragomira Andana, Fudbalski klub “Mladost” Rogatica dobio je juče vrijednu donaciju u vidu 20 kompleta dresova i 5 lopti.

– Riječ je o donaciji sportske opreme od Fudbalskog saveza Srbije, uz posredstvo jednog našeg sugrađanina Dragana Andana. On je uspostavio kontakt sa našim prijateljima iz tog saveza, konkretno sa Nenadom Bjekovićem koji je sa romanijskog platoa. Izuzetno smo zahvalni na ovoj podršci, koja pokazuje da naša matica i naši ljudi misle na nas – izjavio je načelnik Jagodić.

– Ja sam samo posrednik u svemu ovome, uz malo moje inicijative prema gospodinu Bjekoviću. Ipak je prevagnula prijateljska veza između načelnika Jagodića i Nenada Bjekovića. FSS je odabrao dva kluba u Republici Srpskoj za dodjelu donacija – rogatičku “Mladost” i sokolački “Glasinac”. Oni su svim malim klubovima u Srbiji podijelili ovakvu opremu kao što su dobili “Mladost” i “Glasinac” – izjavio je Andan.

FK “Mladost” je najbrojniji sportski kolektiv u Rogatici sa 180 članova u četiri takmičarske selekcije: seniorskom, juniorskom, kadetskom i ženskim fudbalskim klubom.

– Uz pomoć načelnika ovdje smo prije četiri godine uspjeli uvezati sistem pomoći i organizacije: ŠG “Sjemeć” svojim donacijama vozi fudbalere na takmičenja, Dom zdravlja “Dr Zoran Mitrović” vrši besplatne ljekarske preglede, a Centar za kulturu i sport “Radenko Mišević” održava terene i snima utakmice – izjavio je Željko Ćuzulan, predsjednik FK “Mladost”.

Ćuzulan je za dosadašnju nesebičnu podršku klubu uručio plaketu načelniku opštine Miloradu Jagodiću.

Last modified: 11/08/2020

Comments are closed.