Zvanična internet prezentacija Opštine Rogatica

Saopštenje JKP “Vrela Seljani” Rogatica

28/07/2020

JKP “Vrela Seljani” Rogatica izdalo je saopštenje u kojem se navodi da je ovo preduzeće često izloženo različitim neargumentovanim napadima i proizvoljnim tvrdnjama kada je u pitanju njegov djelokrug rada. Stoga su prinuđeni da reaguju, jer kako kažu, građanstvo se dovodi u zabludu i pripisuje im se nešto što nije tačno.

Posljednja netačna tvrdnja odnosi se na to da su prekidi u vodosnabdjevanju i loš pritisak izazvani stalnim punjenjem javnog bazena koji je nedavno počeo sa radom. U saopštenju se naglašava da je: “…gradski bazen napunjen dovoljnom količinom vode koja kruži kroz sistem prečišćavanja. Po potrebi, ali vrlo rijetko, bazen se dopunjava noću, što ne utiče na vodosnabdjevanje dijela grada sa izvorišta Ziličina”.

Dalje se zaključuje da su loš pritisak i prekidi u vodosnabdjevanju izazvani isključivo iznenadnim kvarovima koji se ne mogu predvidjeti unaprijed.

Iz ovog preduzeća podsjećaju da su svjesni manjkavosti u vodovodnoj mreži, ali i da su od osnivanja učinili, te će i dalje činiti, značajne i osjetne napore da građani imaju urednije vodosnabdjevanje.

Last modified: 28/07/2020

Comments are closed.