Званична интернет презентација Општинe Рогатица

Саопштење ЈКП “Врела Сељани” Рогатица

28/07/2020

ЈКП “Врела Сељани” Рогатица издало је саопштење у којем се наводи да је ово предузеће често изложено различитим неаргументованим нападима и произвољним тврдњама када је у питању његов дјелокруг рада. Стога су принуђени да реагују, јер како кажу, грађанство се доводи у заблуду и приписује им се нешто што није тачно.

Посљедња нетачна тврдња односи се на то да су прекиди у водоснабдјевању и лош притисак изазвани сталним пуњењем јавног базена који је недавно почео са радом. У саопштењу се наглашава да је: “…градски базен напуњен довољном количином воде која кружи кроз систем пречишћавања. По потреби, али врло ријетко, базен се допуњава ноћу, што не утиче на водоснабдјевање дијела града са изворишта Зиличина”.

Даље се закључује да су лош притисак и прекиди у водоснабдјевању изазвани искључиво изненадним кваровима који се не могу предвидјети унапријед.

Из овог предузећа подсјећају да су свјесни мањкавости у водоводној мрежи, али и да су од оснивања учинили, те ће и даље чинити, значајне и осјетне напоре да грађани имају уредније водоснабдјевање.

Last modified: 28/07/2020

Comments are closed.