Zvanična internet prezentacija Opštine Rogatica

Srednjoškolski centar “27. januar” u novom ruhu (VIDEO)

13/07/2020

Zahvaljujući načelniku opštine Rogatica Miloradu Jagodiću, Srednjoškolski centar “27. januar” je tokom protekle tri godine dobio sasvim novo ruho.

Krenulo se sa zamjenom stolarije, a zatim je uslijedila i obnova fasada. Koliko je promijenjen izgled škole najbolje svjedoči video zapis sa nekadašnjim i trenutnim izgledom.

Osim toga, igralište pored škole je osvijetljeno, tako da je na raspolaganju za rekreaciju i u večernjim časovima. Plan je da i ovo igralište bude presvučeno akrilnom podlogom i da se urede tribine.

Novo ruho Srednjoškolskog centra "27. januar"

Zahvaljujući načelniku opštine Rogatica Miloradu Jagodiću, Srednjoškolski centar “27. januar” je tokom protekle tri godine dobio sasvim novo ruho.Krenulo se sa zamjenom stolarije, a zatim je uslijedila i obnova fasada. Koliko je promijenjen izgled škole najbolje svjedoči video zapis sa nekadašnjim i trenutnim izgledom.Osim toga, igralište pored škole je osvijetljeno 2018. godine, tako da je na raspolaganju za rekreaciju i u večernjim časovima. Plan je da i ovo igralište bude presvučeno akrilnom podlogom i da se urede tribine.

Posted by Milorad Jagodić – načelnik opštine Rogatica on Ponedjeljak, 13. July 2020.

Last modified: 13/07/2020

Comments are closed.