Званична интернет презентација Општинe Рогатица

Средњошколски центар “27. јануар” у новом руху (ВИДЕО)

13/07/2020

Захваљујући начелнику општине Рогатица Милораду Јагодићу, Средњошколски центар “27. јануар” је током протекле три године добио сасвим ново рухо.

Кренуло се са замјеном столарије, а затим је услиједила и обнова фасада. Колико је промијењен изглед школе најбоље свједочи видео запис са некадашњим и тренутним изгледом.

Осим тога, игралиште поред школе је освијетљено, тако да је на располагању за рекреацију и у вечерњим часовима. План је да и ово игралиште буде пресвучено акрилном подлогом и да се уреде трибине.

Ново рухо Средњошколског центра "27. јануар"

Захваљујући начелнику општине Рогатица Милораду Јагодићу, Средњошколски центар “27. јануар” је током протекле три године добио сасвим ново рухо.Кренуло се са замјеном столарије, а затим је услиједила и обнова фасада. Колико је промијењен изглед школе најбоље свједочи видео запис са некадашњим и тренутним изгледом.Осим тога, игралиште поред школе је освијетљено 2018. године, тако да је на располагању за рекреацију и у вечерњим часовима. План је да и ово игралиште буде пресвучено акрилном подлогом и да се уреде трибине.

Posted by Milorad Jagodić – načelnik opštine Rogatica on Ponedjeljak, 13. July 2020.

Last modified: 13/07/2020

Comments are closed.