Званична интернет презентација Општинe Рогатица

Развојна агенција Републике Српске – Ове године подршка иновативним почетницима у пословању

03/07/2020

Развојна агенција Републике Српске у оквиру својих редовних активности проводи “Акцелератор програм” који је намијењен иновативним почетницима у пословању. Ријеч је о интезивном едукативно-савјетодавном програму који траје око два и по мјесеца и током којег иновативни почетници у послу имају прилику да добију знања и савјете потребне за реализацију својих пословних идеја.

Поред обука из различитих области учесници програма добијају и сву потребну савјетодавну подршку која се односи на регистрацију посла, израду маркетинг плана и бизнис плана.

Након провођења “Акцелератор програма” бирају се учесници са најбољим пословним идејама, који се новчано награђују из фонда формираног од стране партнерских организација или институција.

Од 2018. године проведена су три “Акцелератор програма” у Бањалуци, Приједору и Билећи. Током ове године планирано је провођење програма у општинама Вишеград, Рогатица, Фоча, Рудо, Чајниче и Ново Горажде.

Тим поводом представник РАРС-а Марко Какућа разговарао је са начелником општине Рогатица Милорадом Јагодићем који је најавио да ће Општинска управа подржати реализацију овог програма на подручју наше општине.

Last modified: 03/07/2020

Comments are closed.