Званична интернет презентација Општинe Рогатица

Од 1. јуна конкурс за најљепшу фотографију Рогатице у 2020. години

28/05/2020

Јавна установа Туристичка организација општине Рогатица организује конкурс за избор најљепших фотографија са територије општине Рогатица. Конкурс ће бити отворен од 1. јуна до 10. августа 2020. године.

Тема фотографија могу бити историјске, културне, природне и друге знаменитости општине Рогатица као што су: културно-историјски споменици, вјерски објекти, обичаји, људи, улице, културно-умјетнички програм, спортске манифестације, пејзажи, сеоски туризам и све оно што по вама представља љепоту и специфичност наше општине.

Заинтересовани за учешће своје фотографије у JPEG формату од минимално 5 мегапиксела могу да пошаљу на адресу електронске поште организатора конкурса turizam.rogatica@gmail.com, најкасније до 10. августа. Сваки учесник може послати максимално 10 фотографија на конкурс. Молимо Вас да уз фотографију доставите и сљедеће податке: име, презиме, адресу, број телефона, назив фотографије и мјеста на којем је снимљена.

На крају конкурса одабраћемо и наградити 3 најљепше фотографије и уручити новчане награде учесницима. Фотографија може бити снимљена фото-апаратом или мобилним телефоном. Учесник мора бити аутор или носилац ауторских права за фотографије које пријављује на конкурс. Није дозвољено додавање логотипа, воденог жига и сличних ознака на фотографијама. Организатор се обавезује да ће, у случају коришћења фотографија, видљиво означити аутора. Аутор се одриче накнаде за репродуковање радова на сајту, Фејсбук страници, публикацијама, каталозима, плакатима и другим штампаним материјалима ЈУ Туристичка организација општине Рогатица.

Радови достављени организатору, ради учешћа на конкурсу се не враћају. Аутори уступају своје фотографије на коришћење ЈУ Туристичка организација општине Рогатица и одричу се права на било какву финансијску или другу накнаду. Организатор не сноси одговорност за евентуално копирање, неовлашћено објављивање и сл. приспјелих и објављених фотографија.

ЈУ Туристичка организација општине Рогатица

Last modified: 28/05/2020

Comments are closed.