Званична интернет презентација Општинe Рогатица

Ускоро нова фасада и на другом дијелу СШЦ “27. јануар”

25/05/2020

Данас су започети радови на постављању термоизолационе фасаде на старијој згради Средњошколског центра “27. јануар”. Вриједност овог пројекта је 32.550 КМ, а средства је издвојила Општина Рогатица.

“Постављањем фасаде и на стари дио школе завршиће се у потпуности са спољним радовима на објекту. Наставком ових радова полако се враћамо у нормалне токове на радост свих нас. Наша сарадња са Општином је на завидном нивоу, што се може потврдити свим до сада реализованим пројектима”, изјавила је Жаклина Лелек, директор школе.

Током 2017. и 2018. године Општинa је издвојила 170.000 КМ за замјену столарије на обје зграде средњошколског центра. У 2019. години за санирање оштећеног дијела и бојење фасаде на новијој згради, те замјену олука и друге лимарске поправке Општина је издвојила преко 32.000 КМ.

Начелник општине Милорад Јагодић и овог пута је нагласио да је једно од основних опредјељења Општинске управе стварање најбољих услова за образовање младих – почевши од обданишта, преко основне, до средње школе.

Ускоро нова фасада и на другом дијелу СШЦ “27. јануар”

Данас су започети радови на постављању термоизолационе фасаде на старијој згради Средњошколског центра “27. јануар”. Вриједност овог пројекта је 32.550 КМ, а средства је издвојила Општина Рогатица.“Постављањем фасаде и на стари дио школе завршиће се у потпуности са спољним радовима на објекту. Наставком ових радова полако се враћамо у нормалне токове на радост свих нас. Наша сарадња са Општином је на завидном нивоу, што се може потврдити свим до сада реализованим пројектима”, изјавила је Жаклина Лелек, директор школе.Током 2017. и 2018. године Општинска управа је издвојила 170.000 КМ за замјену столарије на обје зграде средњошколског центра. У 2019. години за санирање оштећеног дијела и бојење фасаде на новијој згради, те замјену олука и друге лимарске поправке Општина је издвојила преко 32.000 КМ.Начелник општине Милорад Јагодић и овог пута је нагласио да је једно од основних опредјељења Општинске управе стварање најбољих услова за образовање младих – почевши од обданишта, преко основне, до средње школе.

Posted by Milorad Jagodić – načelnik opštine Rogatica on Ponedjeljak, 25. May 2020.

Last modified: 25/05/2020

Comments are closed.