Zvanična internet prezentacija Opštine Rogatica

Rogatica velikog srca u akciji podrške porodici Kosorić

11/03/2020

Brojne akcije koje su posljednjih godina i decenija organizovane u znak podrške sugrađanima ili sunarodnicima u nevolji, pokazatelj su da, iako je mala, naša lokalna zajednica ima veliko srce.

Jedna od takvih akcija započeta je i ovih dana. Našem sugrađaninu Zoranu Kosoriću i njegovoj porodici izgorjeli su sprat i krov porodične kuće. Iako su vatrogasci pravovremeno i efikasno reagovali, porodična kuća Kosorića pretrpjela je ogromnu štetu.

I tek što je požar ugašen, a vijest se proširila gradom, komšije, prijatelji i sugrađani došli su na lice mjesta, prije svega da utješe ovu vrijednu i čestitu porodicu, ali i da kažu kako mogu računati na bilo kakvu podršku.

Upravo je zahvaljujući sugrađanima pokrenuta spontana akcija podrške porodici Kosorić u saniranju nastale štete. Uz sugrađane, podršku je pružila i Opštinska uprava.

Neki od njih već aktivno učestvuju u saniranju krova, a svi koji su u mogućnosti novčanu podršku mogu iskazati uplatom na žiro račun: 5514061113942249 kod UniKredit banke, na ime Zorana Kosorića.

Last modified: 11/03/2020

Comments are closed.