Zvanična internet prezentacija Opštine Rogatica

Tatjana Limić učesnica odbojkaškog kampa “Pale 2019”

19/07/2019

Ovih dana u Palama se održava kamp Odbojkaškog saveza Republike Srpske u okviru Ljetne škole sporta Ministarstva porodice omladine i sporta Republike Srpske. Kamp je ove godine okupio 104 učesnika, trajaće do nedjelje, a nudi izuzetno kvalitetan sadržaj, vrhunske promotere i predavače.

U ovogodišnjem kampu učestvuje i Tatjana Limić, trener odbojkaškog kluba “Mladost” Rogatica. Prema njenim riječima program i uslovi su odlični, a učešće na kampu smatra veoma značajnim, budući da ima priliku za sticanje novih vještina koje će prenijeti našim odbojkašicama.

Na čelu stručnog rukovodstva kampa je Ljubomir Galogaža, iskusni trener koji je posebno posvećen radu sa mladima. Učesnici kampa imaju priliku da se druže sa odbojkaškim reprezentativkama Srbije, aktuelnim evropskim i svjetskim šampionkama i olimpijskim vicešampionkama.

“Učesnici kampa ove godine imaju priliku za izuzetan doživljaj u vezi sa prisustvom živih legendi odbojkaškog sporta i da se dio vremena druže sa reprezentativkama Srbije. To je rijetka prilika za učesnike kampa i ostvarena je zahvaljujući pripremama seniorskih reprezentacija Srbije u Palama”, rekao je predsjednik OSRS Milutin Popović.

Kampu prisustvuju i druga značajna imena srpske odbojke, poput Milorada Kijca i Željka Tanaskovića.

Last modified: 19/07/2019

Comments are closed.