Zvanična internet prezentacija Opštine Rogatica

Novi podvig Snežana Obradovića – za tri dana do manastira Ostrog

09/05/2019

Rogatičanin Snežan Obradović prošle godine napravio je izuzetan podvig, pretrčavši 200 kilometara do manastira Ostrog za 4 dana. Ove godine odlučio se na još veći podvig tako što će istu dionicu pretrčati za 3 dana. Osim toga, njegovo hodočašće ima humanitarni karakter.

“Ovaj poklonički pohod posvećujem sugrađaninu Drašković Siniši i ujedno apelujem na sve ljude dobre volje koji su u mogućnosti da pomognu kako bi se prikupila neophodna sredstva za transplantaciju bubrega”, izjavio je Obradović i dodao:

“Pored moje porodice posebnu zahvalnost želim da ukažem načelniku opštine Rogatica Miloradu Jagodiću, bez čije podrške ne bih mogao da realizujem svoje pokloničko putovanje. Takođe se zahvaljujem na velikoj pomoći Crkvenoj opštini Rogatica.

Želim pomenuti potpredsjednika SO Rogatica Ninoslava Prelića, kao i odbornika Marka Jovičića, sa kojima sam svakodnevno bio u kontaktu u toku same organizacije. Hvala i kafeu “Ogi”, rodbini, društvu i prijateljima”.

Obradović je planirao da u manastir Ostrog dođe do 11. maja uveče, a da se na praznik Svetog Vasilija, 12. maja, pokloni njegovom ćivotu.

Atletikom je počeo da se bavi u osnovnoj školi i već tada osvajao je prva mjesta u državi i šire. Titule prvaka Republike Srpske, Savezne Republike Jugoslavije, a zatim i Srbije su samo dio njegovih brojnih uspjeha.

Last modified: 09/05/2019

Comments are closed.