Zvanična internet prezentacija Opštine Rogatica

Na humanitarnom turniru za Sinišu Draškovića prikupljeno 2.100 KM

02/05/2019

Tokom protekla dva dana u rogatičkoj sportskoj dvorani održan je humanitarni turnir pod nazivom “Igraj za Sinišu”. Više od 250 takmičara sa područja Sarajevsko-romanijske regije odmjerilo je snage u fudbalu, košarci i odbojci, a prodajom ulaznica po cijeni od 1 KM prikupljeno je 2.100 KM za našeg sugrađanina Sinišu Draškovića, kojem je neophodna transplantacija bubrega u Italiji.

Turnir su organizovali mladi Rogatičani Lidija Pavlović, Jovana Ćuzulan i Dejan Karača, uz podršku Opštine Rogatica. Iako su studijama i poslom vezani za druge gradove, odvojili su vrijeme da budu društveno aktivni i u svom rodnom gradu.

Organizatori su izjavili da su izuzetno zadovoljni prikupljenim iznosom, a da su, osim humanosti, ciljevi ovog turnira bili druženje i promocija sporta.

Podsjećamo, Siniši Draškoviću neophodno je 65.000 evra za transplantaciju bubrega u Italiji. Ovaj turnir jedna je od brojnih akcija koje su organizovane u našoj opštini i širom Republike Srpske s ciljem prikupljanja sredstava za Sinišinu operaciju.

Lidija Pavlović, Dejan Karača i Jovana Ćuzulan

Last modified: 02/05/2019

Comments are closed.