Званична интернет презентација Општинe Рогатица

На хуманитарном турниру за Синишу Драшковића прикупљено 2.100 КМ

02/05/2019

Током протекла два дана у рогатичкој спортској дворани одржан је хуманитарни турнир под називом “Играј за Синишу”. Више од 250 такмичара са подручја Сарајевско-романијске регије одмјерило је снаге у фудбалу, кошарци и одбојци, а продајом улазница по цијени од 1 КМ прикупљено је 2.100 КМ за нашег суграђанина Синишу Драшковића, којем је неопходна трансплантација бубрега у Италији.

Турнир су организовали млади Рогатичани Лидија Павловић, Јована Ћузулан и Дејан Карача, уз подршку Општине Рогатица. Иако су студијама и послом везани за друге градове, одвојили су вријеме да буду друштвено активни и у свом родном граду.

Организатори су изјавили да су изузетно задовољни прикупљеним износом, а да су, осим хуманости, циљеви овог турнира били дружење и промоција спорта.

Подсјећамо, Синиши Драшковићу неопходно је 65.000 евра за трансплантацију бубрега у Италији. Овај турнир једна је од бројних акција које су организоване у нашој општини и широм Републике Српске с циљем прикупљања средстава за Синишину операцију.

Лидија Павловић, Дејан Карача и Јована Ћузулан

Last modified: 02/05/2019

Comments are closed.