Zvanična internet prezentacija Opštine Rogatica

Uprava FK “Mladost“ na radnom sastanku sa načelnikom opštine

26/03/2019

Članovi Uprave FK „Mladost“ Željko Ćuzulan, Mladen Lakić i Mišo Sokolović protekle sedmice su načelniku opštine Miloradu Jagodiću predstavili presjek stanja u klubu tokom protekle dvije godine, od kada su na čelu kluba.

Zatečeno finansijsko stanje u klubu bilo je potpuno neodrživo, a analiza je pokazala da je uprava uspjela sve sanirati, tako da sadašnje stanje u klubu karakterišu finansijska, organizacijska i kadrovska stabilnost.

Ovaj najbrojniji sportski kolektiv trenutno broji preko 150 članova sa tri takmičarske selekcije, školom fudbala i veteranima.

“Sve ovo ne bi bilo moguće da nemjerljiv doprinos i podršku klub nema od načelnika opštine, koji je pored finansijske podrške postavio i uvezao odnose kluba sa privrednim, zdravstvenim i subjektima kulture, tako da ŠG „Sjemeć“, Dom zdravlja i Centar za sport i kulturu zauzimaju značajno mjesto u našem funkcionisanju i tim odnosom smo izuzetno zadovoljni”, izjavio je predsjednik kluba Željko Ćuzulan.

Ćuzulan dodaje da značajnu podršku imaju i od privatnih preduzeća “Ikonić Komerc”, “Pauer”, “DMM” i “Tehnoprom”.

S obzirom na to da su se stekli uslovi za poboljšanje opremljenosti igrača i stručnog štaba, uprava kluba je odlučila da ove godine za sve igrače seniorskog sastava nabavi trenerke.

Načelniku Jagodiću, koji je obećao da će uraditi sve na poboljšanju uslova u rogatičkom fudbalu i sportu uopšte i dao podršku radu uprave kluba, na kraju sastanka uručen je simboličan poklon – trenerka za doprinos i razumijevanje koje pokazuje ne samo za rogatički fudbal, nego i za sport uopšte.

Last modified: 26/03/2019

Comments are closed.