Zvanična internet prezentacija Opštine Rogatica

Frizerke, šminkerke i folkloraši prikupili 2.411 KM u jučerašnjim akcijama za Sinišu Draškovića

25/03/2019

Profesionalne frizerke i šminkerke sa područja opštine Rogatica juče su organizovale akciju prikupljanja sredstava za našeg sugrađanina Sinišu Draškovića kojem je neophodno 65.000 evra za transplantaciju bubrega u Italiji.

Svojim znanjem i umijećem one su juče u motelu “Park” uljepšavale sugrađanke, koje su njihov rad nagrađivale dobrovoljnim prilozima. U ovoj akciji prikupljena je 901 KM, a sav novac uručen je porodici Drašković.

Juče je i Folklorni ansambl Udruženja za očuvanje tradicije “Stara Gora” iz Rogatice organizovao veliki koncert s ciljem prikupljanja sredstava za Sinišu.

Na bini kino-sale uz domaćine su nastupili: UOT “Birač” iz Vlasenice, KUD “Sveti Pantelejmon” iz Han Pijeska, KUD “Prosvjeta” iz Rudog, KUD “Soko” iz Višegrada” i KUD “Romanijska Vrela” iz Mokrog.

Ulaz se nije naplaćivao, a posjetioci su mogli da ostave dobrovoljne priloge u kutiji. Na koncertu je prikupljeno 1.510 KM. To znači da su Rogatičani u jučerašnjim akcijama za Sinišu Draškovića donirali ukupno 2.411 KM.

Last modified: 25/03/2019

Comments are closed.