Zvanična internet prezentacija Opštine Rogatica

Opština donirala novu opremu atletičarima

28/12/2018

Sinoć je održano tradicionalno pretprazničko druženje sportista Srpskog atletskog kluba “Rogatica” i Ženskog odbojkaškog kluba “Mladost”. Druženju je prisustvovao i načelnik opštine Rogatica Milorad Jagodić, koji je tom prilikom uručio dvadeset pari patika članovima Srpskog atletskog kluba “Rogatica”.

Jagodić je zahvalio sportistima na nizu uspjeha kojima su ove godine obradovali sve Rogatičane i na pravi način predstavili svoju opštinu.

“Kada su u pitanju sport i mladi, tu nema nikakve dileme, naša maksimalna podrška je zagarantovana. U narednoj godini želim vam dobro zdravlje i mnogo uspjeha. Kakav god rezultat da postignete, za nas je to najbolji rezultat”, poručio je Jagodić sportistima.

Atletičari su tokom ove godine osvojili 44 zlatne, 41 srebrnu i 32 bronzane medalje na različitim domaćim i inostranim takmičenjima. Jedna od naših najuspješnijih atletičarki Nikolina Ćaćić uvrštena je u reprezentaciju BiH u disciplini “trčanje na 100 metara sa preponama” za Evropsko timsko prvenstvo u Skoplju.

Načelnik Jagodić je u oktobru ove godine odbojkašicama uručio kompletnu sportsku opremu, vrijednu preko 8.000 KM.

Last modified: 28/12/2018

Comments are closed.