Званична интернет презентација Општинe Рогатица

Општина донирала нову опрему атлетичарима

28/12/2018

Синоћ је одржано традиционално претпразничко дружење спортиста Српског атлетског клуба “Рогатица” и Женског одбојкашког клуба “Младост”. Дружењу је присуствовао и начелник општине Рогатица Милорад Јагодић, који је том приликом уручио двадесет пари патика члановима Српског атлетског клуба “Рогатица”.

Јагодић је захвалио спортистима на низу успјеха којима су ове године обрадовали све Рогатичане и на прави начин представили своју општину.

“Када су у питању спорт и млади, ту нема никакве дилеме, наша максимална подршка је загарантована. У наредној години желим вам добро здравље и много успјеха. Какав год резултат да постигнете, за нас је то најбољи резултат”, поручио је Јагодић спортистима.

Атлетичари су током ове године освојили 44 златне, 41 сребрну и 32 бронзане медаље на различитим домаћим и иностраним такмичењима. Једна од наших најуспјешнијих атлетичарки Николина Ћаћић уврштена је у репрезентацију БиХ у дисциплини “трчање на 100 метара са препонама” за Европско тимско првенство у Скопљу.

Начелник Јагодић је у октобру ове године одбојкашицама уручио комплетну спортску опрему, вриједну преко 8.000 КМ.

Last modified: 28/12/2018

Comments are closed.