Званична интернет презентација Општинe Рогатица

Продужена грађевинска сезона – Асфалтиран дио Хајдучке улице у насељу Борач

05/11/2018

Хајдучка улица у насељу Борач годинама је важила за једну од најнеусловнијих на подручју општине Рогатица. Захваљујући средствима Владе Републике Српске и Општине Рогатица данас је асфалтиран дио ове улице у дужини од 180 метара. Данашњи радови обухваћени су пројектом асфалтирања градских улица укупне дужине 3 километра.

Поједине улице у ширем центру Рогатице биле су неасфалтиране од саме изградње, односно дуже од три деценије. Захваљујући Влади Републике Српске и Општини Рогатица становници тих улица у насељима Птичијак, Крмчићи, Рудо, Пландиште, Пљешевица, Борач и Живаљевина коначно су добили инфраструктурне услове достојне живота у 21. вијеку. Вриједност овог пројекта је преко 350.000 КМ.

 

Повољне временске прилике ове јесени омогућиле су грађевинарима да продуже грађевинску сезону. Несметано се одвија асфалтирање и поправка путева, као и радови на изградњи градског базена, бензинске станице “Нешковић”, те објекта у којем ће бити смјештени тржни центар “Зворничанка” и канцеларије “Електродистрибуције”.

Last modified: 05/11/2018

Comments are closed.