Званична интернет презентација Општинe Рогатица

Општина донирала опрему Одбојкашком клубу “Младост”

04/10/2018

Начелник општине Рогатица Милорад Јагодић уручио је данас комплетну спортску опрему Одбојкашком клубу “Младост” Рогатица. Вриједност опреме је преко 8.000 КМ, у њу су укључене чарапе, патике, дресови, шортсеви, тренерке, јакне и торбе, а клуб сада на располагању има и двадесет нових лопти.

“Прије скоро двије године, када смо преузели овај клуб, били смо скептични, јер смо затекли заиста лоше стање. Али нећемо причати о томе колико нам је било лоше, можемо само рећи колико је сада добро. Од неких 30-40 дјевојчица колико је било тада, сада имамо преко 100 чланова нашег клуба. То је јасан показатељ да смо на добром путу. Не бисмо успјели да нисмо имали огромну подршку Општине Рогатица, на челу са господином Јагодићем”, изјавила је Ивана Николић, предсједник ОК “Младост”.

Начелник Јагодић каже да је подршка младима и спорту један од императива актуелне власти.

“У периоду откад сам преузео функцију начелника општине па до данас настојали смо да поправимо услове и побољшамо начин функционисања у свим спортским клубовима. Ево овдје данас, а и на другим мјестима, видимо да смо у томе, може се рећи, и успјели. Наша настојања свакако су награђена одличном игром и добрим представљањем наше општине од стране спортиста и мимо граница наше земље. Ми ћемо и даље наставити са подршком спорту, а једна од најзначајнијих ствари свакако ће бити почетак изградње спортске дворане која ће бити у употреби за непуне двије године”, најавио је Јагодић.

За свесрдну подршку раду клуба, руководство је уручило захвалницу начелнику Јагодићу, те директорима ШГ “Сјемећ”, Дома здравља “Др Зоран Митровић” и Центра за културу и спорт “Раденко Мишевић”.

Last modified: 04/10/2018

Comments are closed.