Званична интернет презентација Општинe Рогатица

Будући агротуристички техничари поклонили поврће Дјечијем вртићу “Бамби”

14/09/2018

Од почетка ове школске године у Средњошколском центру “27. јануар” за занимање “агротуристички техничар” школује се шеснаест ученика. Руководство школе је благовремено, уз подршку Општине Рогатица, припремило услове потребне за несметано одвијање теоретске и практичне наставе.

Незаобилазан у практичној настави је и пластеник који је постављен почетком љета. Бригу о засађеном поврћу водили су радници школе, а на почетку школске године тај посао преузели су ученици. С обзиром на то да су произведене одређене количине поврћа, ученици и руководство школе даровали су их Дјечијем вртићу “Бамби” у више наврата.

Тим поводом полазници “Бамбија” припремили су пригодан програм за другаре из средње школе који су им уручили поврће. Директор вртића Наташа Дувњак захвалила је ученицима и руководству школе на овом гесту, којим је подржана уредба да се дјеца у вртићима хране искључиво воћем и поврћем.

Директор Средњошколског центра “27. јануар” Жаклина Лелек наглашава да је ово један лијеп вид сарадње који ће бити настављен и у будућности. Лелекова додаје да су ученици дио произведене количине донирали Центру за социјални рад, а један дио ће излагати и продавати сутра на 54. пољопривредној изложби и сајму “Рогатица 2018”.

Last modified: 14/09/2018

Comments are closed.