Званична интернет презентација Општинe Рогатица

Потписан уговор о завршној фази радова на изградњи базена

13/09/2018

Начелник општине Рогатица Милорад Јагодић и директор предузећа “Романијапутеви” Мирко Пандуревић потписали су уговор о другој фази радова на изградњи отвореног базена у Рогатици. Вриједност друге и уједно завршне фазе је 691.835 КМ.

“Наредне седмице би требало да наставимо оно што смо радили претходне двије године. Изузетно ме чини задовољним што смо ми добили другу фазу радова на тендеру и свакако ћемо се потрудити да то урадимо најквалитетније. Потребни материјали су у магацину, значи само треба изаћи на терен и почети са радом”, изјавио је Пандуревић.

“То је једна инвестиција коју сам ја наслиједио. Потписивањем друге фазе настављамо ту активност и довршавамо започети посао. За нас је ово прилично велика инвестиција у односу на наш буџет. Ипак, успјели смо да пратимо динамику раније створених обавеза. Сада су се створили услови да пређемо на другу фазу и ако бог да идуће године ћемо да се окупамо у том базену”, појашњава Јагодић.

Осим великог базена биће изграђен и мали за дјецу и непливаче. Комплекс базена имаће најсавременију опрему и испуњаваће све стандарде по питању квалитета.

Last modified: 13/09/2018

Comments are closed.