Званична интернет презентација Општинe Рогатица

Завршен XVI Божићни турнир у малом фудбалу – Тријумф “ДОО Печеница”

14/01/2018

Додјелом награда и признања синоћ је званично завршен XVI Божићни турнир у малом фудбалу. Финална утакмица у којој су се састали “ДОО Печеница” из Рогатице и “Дуга пелет” из Сокоца била је веома неизвјесна. Друго полувријеме је почело вођством Сокочана од 3:0, да би у наставку дошло до преокрета. Рогатичани су двије секунде прије краја изједначили на 4:4, поготком Срђана Гвозденца, који је постигао и одлучујући пенал (3:2).

Треће мјесто заузела је екипа “Ресторан Перковић” из Рогатице, поразивши екипу “Мајдов” из Месића резултатом 6:5. Најбољи стријелац турнира био је Срђан Гвозденац, који је постигао 5 голова, а најбољи играч Бојан Лукић.

Покровитељ турнира била је Општина Рогатица. Награде је уручио Мишо Соколовић, предсједник Комисије за културу и спорт. Екипи “ДОО Печеница” уручена је новчана награда у износу од 1500 КМ. Другопласираној екипи “Дуга пелет” уручено је 700 КМ, а трећепласираној “Ресторан Перковић” 300 КМ. Најбољи стријелац и најбољи играч добили су по 100 КМ.

Током јучерашњег дана одржан је и турнир младих нада, у оквиру којег је екипа Сокоца побиједила екипу Ариља (3:1 у пеналима). Састали су се и ветерани Рогатице и Сокоца. У овом сусрету побједу су однијели Рогатичани резултатом 4:2.

Према информацијама Центра за културу и спорт “Раденко Мишевић” овогодишњи турнир имао је скоро двоструку посјећеност у односу на прошли. Све је протекло у позитивној атмосфери и без инцидената.

Last modified: 14/01/2018

Comments are closed.