Званична интернет презентација Општинe Рогатица

Успјеси Школе фудбала Фудбалског клуба “Младост” уз нову управу

07/03/2017

Начелник општине Рогатица Милорад Јагодић разговарао је данас са Младеном Лакићем, чланом управе ФК „Младост“ Рогатица и Младеном Симсијом, тренером Школе фудбала „Младости“. Посебно занимљиви гости начелника Јагодића били су и млади фудбалери (2002. годиште), пионирски прваци недавно завршене Зимске лиге „Пале 2016/17“. У оквиру oве лиге такмичи се 14 клубова са простора Сарајевско-романијске регије, Херцеговине, Сарајева и Зенице.

Млади фудбалери упознали су начелника са својим успјесима. Поред њих, значајне резултате су постигли и фудбалери рођени 2003. године, освојивши друго мјесто, док су фудбалери рођени 2004. и 2007. године освојили трећа мјеста.

Тренер Симсија је захвалан начелнику Јагодићу на свесрдној помоћи клубу, као и Шумском газдинству „Сјемећ“ из Рогатице, које је током трајања лиге обезбјеђивало превоз играчима. Младен Лакић подсјетио је на немар и неодговорност у вођењу клуба од стране претходне управе и додао да ће се нова управа максимално трудити да поправи ситуацију и да развије младе фудбалерске снаге из Рогатице.

Начелник Јагодић поздравио је успјехе младих фудбалера и нагласио да ће, као и увијек, пружати подршку и спорту и младима уопште. Тврди да улагањем у младе улажемо у будућност наше општине.

Младен Симсија сматра да Рогатица има много талентованих будућих играча и позвао је дјецу свих узраста да се прикључе школи фудбала, упис је у току.

Last modified: 07/03/2017

Comments are closed.