Званична интернет презентација Општинe Рогатица

Ускоро почиње изградња бензинске станице “Нешковић”

12/03/2018

Начелник општине Рогатица Милорад Јагодић и директор бијељинске компаније “Нешковић” Миле Јовановић потписали су данас уговор о продаји градског грађевинског земљишта у власништву Општине на којем ће бити саграђена бензинска станица са пратећим садржајима – продавницом, угоститељским објектом и техничким прегледом.

Јовановић je изјавио да је компанија ‘Нешковић’ чврсто опредијељена за проширење своје пословне мреже широм Републике Српске. У тој стратегији незаобилазна је и Рогатица, те је у складу с тим одабрана и атрактивна локација за изградњу.

“Већ почетком грађевинске сезоне, уз добијање неопходних сагласности и дозвола, почећемо са изградњом бензинске пумпе са пратећим садржајима и надамо се да то неће бити једини пројекат који ћемо ми у будућности радити у Рогатици”, закључио је Јовановић.

Први човјек општине Милорад Јагодић сматра да је реализација оваквог пројекта изузетно добра за локалну заједницу, првенствено због нових радних мјеста. Осим тога, додао је Јагодић, добро је да компанија оваквог ранга улаже у Рогатици, јер је то знак да инвеститори препознају и овај простор као атрактиван.

Бензинска станица “Нешковић” биће лоцирана између “Иконић Комерца” и старе клаонице. Градско грађевинско земљиште за изградњу овог пословног објекта продато је уз спровођење свих законских процедура с циљем побољшања пословне климе.

Last modified: 12/03/2018

Comments are closed.