Званична интернет презентација Општинe Рогатица

Сутра почињу “Преображењски дани”

13/08/2017

У Рогатици је све спремно за почетак “Преображењских дана”. Поводом крсне славе Преображења Господњег, Општина Рогатица је припремила низ манифестација које ће бити одржане од 14. до 19. августа.

На фудбалском терену спортског центра у Рогатици сутра ће заиграти ветерани београдске “Црвене звезде” и рогатичке “Младости”. Овај фудбалски спектакл почиње у 18 часова. У 19.30 на стадиону малих спортова предшколци из Рогатице и Ужица извешће занимљив културно-умјетнички програм под називом “У сусрет Преображењу”.

У 20 часова у галерији Центра за културу и спорт “Раденко Мишевић” биће отворена хуманитарно-продајна изложба умјетничких слика, а приходи од продаје су намијењени Удружењу дјеце и омладине са посебним потребама “Растимо срећно” из Рогатице.

Изложба фотографија са Конкурса за избор најљепше фотографије биће отворена у 14 часова у просторијама Туристичке организације општине Рогатица.

Током “Преображењских дана” Рогатичане и посјетиоце очекује низ занимљивих дешавања. Др Неле Карајлић у четвртак ће промовисати своју књигу “Фајронт у Сарајеву”. У петак од 22 часа на стадиону малих спортова група “Ван Гог” ће довести атмосферу до усијања, а у суботу, након вишегодишње паузе, биће отворен мото-крос. У богатом програму налазе се и спортски турнири, културне и друге манифестације.

Комплетан програм “Преображењских дана” можете погледати ОВДЈЕ.

chevron-right chevron-left

Last modified: 13/08/2017

Comments are closed.