Званична интернет презентација Општинe Рогатица

Снежана Ћаћић – млада нада рогатичке атлетике најбоља у Републици Српској и Босни и Херцеговини

25/12/2017

На традиционалној манифестацији “Вече атлетике”, која је ове године одржана у Зворнику, атлетичарка Српског атлетског клуба Рогатица Снежана Ћаћић проглашена је најбољом млађом пионирком Републике Српске и Босне и Херцеговине у 2017. години. Да се ради о младој атлетичарки чија каријера је у успону свједочи и чињеница да је крајем прошле године на истој манифестацији Ћаћићка проглашена најперспективнијом пионирком.

Већ сутрадан по проглашењу Снежана је на Скакачком атлетском митингу “Top jump 2017”, који је одржан у Београду протеклог викенда, новим скоком увис и новим личним рекордом од 144 cm освојила сребрну медаљу у јакој конкуренцији од 20 пионирских скакачица. Из САК Рогатица захваљују чувеним српским атлетичарима Драгутину и Биљани Топић на гостопримству, као и Општини Рогатица на помоћи у одласку на такмичење.

Млади рогатички атлетичари иза себе имају веома успјешну годину. На 36 домаћих и међународних такмичења освојили су 41 златну, 42 сребрне и 34 бронзане медаље, а Тања Марковић Дракулић је и власница рекорда Републике Српске и МОСИ у троскоку. У Српском атлетском клубу Рогатица су презадовољни резултатима, те најављују да ће и у 2018. години марљиво тренирати и трудити се да постигну што боље резултате.

Last modified: 25/12/2017

Comments are closed.