Званична интернет презентација Општинe Рогатица

ШГ “Сјемећ” наставља са изградњом путева – завршен асфалт у Пашић Кули

19/06/2017

Деценијама уназад до гробља у Пашић Кули се долазило лошим макадамским путем, који је често и безуспјешно поправљан. Коначно је ријешен и тај проблем.

У склопу активности са друштвеном одговорности према локалној заједници, Шумско газдинство “Сјемећ” из Рогатице финансирало је изградњу дионице дуге 430 метара. Вриједност инвестиције је 58.500 КМ, а извођач радова било је предузеће “Романија путеви” из Сокоца.

Како би исказали захвалност свима који су заслужни за то да овај пут буде асфалтиран, браћа Душко и Милорад Иконић јуче су приредили свечани ручак за њих и мјештане. Присутни су били представници ШГ “Сјемећ” Марко Томовић, Младен Лакић и Миломир Ећимовић, као и начелник општине Рогатица Милорад Јагодић и предсједник Скупштине општине Ђоко Раздољац.

Присутне је поздравио Душко Иконић, угледни привредник, захваливши се у име око осамдесет породица којима ће овај пут значити. Марко Томовић, в.д. директора ШГ “Сјемећ” рекао је да је ово само наставак онога што је “Сјемећ” радио годинама уназад, на корист грађанима. Начелник општине Рогатица Милорад Јагодић поздравио је ову активност, казавши да ће и Општина Рогатица увијек подржавати овакве пројекте за добробит Рогатичана.

Last modified: 19/06/2017

Comments are closed.