Званична интернет презентација Општинe Рогатица

Обиљежен Савиндан у Средњошколском центру „27. јануар“

27/01/2017

Обиљежавање школске славе, Светог Саве, започето је синоћ, свечаном академијом за ученике и грађанство, у организацији ученика Средњошколског центра „27. јануар“. Пјесмама и бесједама о Светом Сави подсјетили су на значај Савиног рада за српски народ.
Данас је обављено ломљење славског колача, уз присуство начелника општине Милорада Јагодића и других општинских званичника, кума школе, предсједника Школског одбора, представника јавних установа, локалних предузетника и радника школе.

Директорица Средњошколског центра „27. јануар“ Жаклина Лелек обратила се присутнима, говорећи о значају обиљежавања крсне славе, и подсјетивши на моралну и професионалну обавезу просвјетних радника да слиједе стопе Светог Саве у образовању младих нараштаја.

На данашњој свечаности директорица школе обратила се и радницима који су током протеклог периода крај свог радног вијека дочекали у овој установи, захваливши им на доприносу у функционисању и чувању угледа ове установе, након чега им је уручила пригодне поклоне.

Last modified: 28/02/2017

Comments are closed.