Званична интернет презентација Општинe Рогатица

Прослава Савиндана у Средњошколском центру “27. јануар”

27/01/2018

Синоћном свечаном академијом започето је обиљежавање крсне славе Средњошколског центра “27. јануар”, Светог Саве. Под вођством Бранке Рајак, професора српског језика и књижевности, и Игора Станишића, професора музичке културе, ученици су припремили богат културно-духовни програм.

Обиљежавање крсне славе школе настављено је данас ломљењем славског колача, уз присуство начелника општине Милорада Јагодића, предсједника Школског одбора Младена Лакића, људи из политичког и привредног живота општине и радника школе.

Старјешина храма Свете Тројице Предраг Масал је уз молитву да се „српски народ обожи, сложи и умножи“ казао да је основни смисао човјековог живота у љубави према Господу и према ближњима.

Директор „27. јануара“ Жаклина Лелек пожељела је срећну крсну славу свим колегама и ученицима, уз жеље да стопама Светог Саве српски народ настави да чува вјеру и традицију и на прави начин настави са усмјеравањем младих нараштаја.

Начелник Јагодић такође је честитао крсну славу радницима и ученицима школе, нагласивши да је циљ локалне заједнице омогућавање што бољих услова за дјецу, на чему се радило у протеклом, а радиће се и у будућем периоду.

chevron-right chevron-left

Last modified: 27/01/2018

Comments are closed.