Званична интернет презентација Општинe Рогатица

Пријеми за спортисте и предшколце

14/07/2017

Начелник општине Рогатица Милорад Јагодић данас је уприличио пријеме за рогатичке спортисте који су постигли одличне резултате на МОСИ у Пљевљима и за дио групе предшколаца Дјечијег вртића “Бамби” који су прошлог мјесеца боравили на Тари.

Три златне медаље са МОСИ донијели су планинари и Тања Марковић Дракулић, а три сребрне медаље рукометашице, кошаркаши и планинарке. Спортисти су изразили захвалност начелнику на подршци за учешће на МОСИ. Са поносом су представљали Рогатицу и борили се до посљедњих атома снаге, остваривши значајан успјех.

Предшколци су боравили у дјечијем одмаралишту Митровац на Тари, гдје је њихов боравак био спортско-рекреативног карактера. Начелник Јагодић им је том приликом омогућио превоз, због чега су му они уручили захвалницу и поклон.

Начелник је изјавио да су наша дјеца, од најмлађих до старијих, понос наше општине, гдје год се појаве и у чему год учествују. Стога ће се увијек, у складу са могућностима, тежити ка стварању што бољих могућности за њихово напредовање и усавршавање.

Last modified: 14/07/2017

Comments are closed.