Званична интернет презентација Општинe Рогатица

Пријем за породице погинулих бораца

18/08/2017

Уочи крсне славе општине Рогатица, начелник општине Милорад Јагодић је уприличио пријем за породице погинулих бораца. Прво су код рогатичке спомен-капеле прислужене свијеће, а затим су вијенце положили представници Министарства рада и борачко-инвалидске заштите Републике Српске, Борачке организације за подручје Сарајевско-романијске регије и Општинске борачке организације.

Присутнима се обратила начелница Одјељења за општу управу Општине Рогатица Андријана Нешковић, а онда је и један од наших највећих пјесника Љубивоје Ршумовић одржао пригодну бесједу, уз напомену да и поред губитака, једини спас српског народа је у рађању дјеце и у складу с тим говорио “Здравицу народу српском”.

Свештеници са подручја рогатичке општине служили су парастос у спомен-капели, а затим је услиједио и свечани ручак у мотелу “Парк”. Присутнима се обратио начелник општине Рогатица Милорад Јагодић, казавши да Општина Рогатица у складу са могућностима помаже породице погинулих, а да ће се у будућем периоду у сарадњи са Владом Српске, односно надлежним министарством, приступити и рјешавању стамбеног питања породица погинулих бораца.

Last modified: 18/08/2017

Comments are closed.