Званична интернет презентација Општинe Рогатица

Предузеће “Термоелектро” из Брчког у потрази за радницима

12/03/2018

Предузеће “Термоелектро” из Брчког има дводеценијску традицију у инжењерингу, изградњи, пројектовању, производњи ванстандардне опреме, ремонту и одржавању енергетских и индустријских постројења. Тренутно запошљава 300 радника, а због повећања обима посла у потрази је за новом радном снагом.

Недавно је расписан конкурс за пријем у радни однос 97 радника и то: бравара, заваривача, скелара, водећих мајстора, груповођа, пословођа и техничара припреме. С циљем запошљавања радника из источног дијела Републике Српске, ово предузећe затражилo je подршку републичког Завода за запошљавање и Општине Рогатица.

Тим поводом, представници “Термоелектра” Зоран Шиљеговић и Љубинка Марковић разговарали су данас са начелником општине Рогатица Милорадом Јагодићем и начелником Одјељења за управљање локалним развојем, привреду и друштвене дјелатности Деливојем Ђерићем.

Постигнут је договор да се током сљедеће седмице закаже састанак заинтересованих кандидата са представницима предузећа, на којем би обје стране могле утврдити да ли постоји могућност сарадње. Истог дана могли би да буду обављени и појединачни интервјуи са онима који искажу спремност за рад.

Термин састанка биће благовремено објављен на званичној интернет страници Општине Рогатица и у програму радија “303”. Текст конкурса можете погледати у наставку:

Last modified: 12/03/2018

Comments are closed.