Званична интернет презентација Општинe Рогатица

Празнични пакетићи за Удружење “Растимо срећно”

05/01/2018

Ученици Средњошколског центра “27. јануар” синоћ су уз пригодну драмску представу уручили празничне пакетиће члановима Удружења за помоћ дјеци и омладини са посебним потребама “Растимо срећно”. Пo 35 пакетића су донирали рогатички средњошколци који су прикупили средства у оквиру традиционалне акције Савјета ученика “Један слаткиш – један осмијех” и Црвени крст Рогатица.

Присутне је поздравио предсједник удружења Миле Ћебић, који је у име дјеце и родитеља захвалио на овом хуманом гесту. Ћебић се осврнуо и на активности спроведене током 2017. године. Просторије удружења су опремљене у складу са потребама, па су тако створени одлични услови за рад, а корисницима је омогућен и континуиран рад са логопедом и дефектологом.

За велики допринос раду удружења, предсједник Ћебић уручио је захвалницу начелнику општине Рогатица Милораду Јагодићу. Јагодић је похвалио рад удружења, нагласивши велики значај његовог постојања и додао да ће Општинска управа и даље подржавати све активности Удружења “Растимо срећно”.

chevron-right chevron-left

Last modified: 05/01/2018

Comments are closed.