Званична интернет презентација Општинe Рогатица

Отворена изложба најљепших фотографија

15/08/2017

Јуче је у Туристичкој организацији општине Рогатица отворена изложба фотографија које су пристигле на конкурс за избор најљепше фотографије. Ради се о 26 фотографија, које су изабране као најљепше међу неколико десетина пристиглих фотографија са различитим мотивима везаним за Рогатицу.

На основу мишљења умјетнице Анкице Терзић, најљепшом фотографијом проглашена је фотографија Маје Ћорић, са мотивом водопада Берег. Фотографија Маријане Мотике, са мотивом крста и цркве Светог Јована Крститеља на Црквинама, освојила је друго, а фотографија Анђеле Петровић “Жена у шетњи” треће мјесто.  Ауторке све три фотографије освојиле су износе од 100, 50 и 30 конвертибилних марака.

В.д. директора ТООР-а Предраг Ујић каже да је изузетно задовољан одзивом на конкурс, као и квалитетом фотографија, што свједочи о великом броју природних љепота Рогатице, али и талентованих фотографа.

Начелник општине Рогатица Милорад Јагодић казао је да су овакве манифестације од великог значаја, јер се њима промовишу туристички потенцијали општине, али се и подстичу млади људи у развијању својих креативних способности.


Last modified: 15/08/2017

Comments are closed.