Званична интернет презентација Општинe Рогатица

Прослављени српски фудбалер Огњен Короман посјетио Рогатицу

18/05/2018

Некадашњи репрезентативац Србије који је играо за “Црвену звезду”, “Портсмут” и московски “Динамо” Огњен Короман боравио је данас у Рогатици. Он се састао са начелником општине Милорадом Јагодићем и чланом Управе ФК “Младост” Младеном Лакићем, те им је са својим сарадником Немањом Кнежевићем представио Први међународни фудбалски камп “Короман” који ће од 1. до 7. јула бити одржан на Јахорини. На кампу ће учествовати фудбалери рођени од 2001. до 2011. године.

“Циљ је да се помогну и афирмишу млади таленти. Програм кампа је заснован на најновијим методама стицања фудбалских вјештина и знања уз тренере са УЕФА лиценцама. Промотери и пријатељи кампа су наше највеће фудбалске звијезде: Саво Милошевић, Матеја Кежман, Саша Илић, Владимир Петровић Пижон и други”, изјавио је Короман.

Он је додао и то да је осим фудбала и дружења са фудбалским звијездама за учеснике кампа припремљен и обилазак природних љепота Јахорине и Романије. Најталентованији ће имати прилику да буду запажени и одабрани од стране скаут служби фудбалских клубова из региона. Подршку кампу су пружили Предсједник и Влада Републике Српске, као и велики број локалних заједница, међу којима ће бити и Рогатица.

“Ријеч је о ономе што досад на овим просторима нико није организовао. Камп на Јахорини је добра прилика за младе фудбалере и нешто што у сваком случају завређује подршку, стога ће Општина Рогатица подржати учешће одређеног броја дјеце”, изјавио је Јагодић.

Младен Лакић је констатовао да у ФК “Младост” има талентованих играча за које ће учешће на овом кампу бити од изузетног значаја. Лакић је додао и то да је Короман велики пријатељ “Младости” и да је захваљујући његовој подршци организована утакмица са ветеранима “Црвене звезде” у августу прошле године.

Last modified: 18/05/2018

Comments are closed.