Званична интернет презентација Општинe Рогатица

Одбојкашице „Младости“ све ближе Првој лиги Републике Српске

20/03/2017

У Рогатици је у суботу одиграна одбојкашка утакмица Друге женске лиге Републике Српске – група 1, у којој су се састали ОК „Младост“ из Рогатице и ОК „Леотар“ из Требиња. Рогатичанке су током сусрета убједљиво владале игром, завршивши резултатом 3:0 (25:15; 25:21; 25:15).

Овом побједом, Одбојкашки клуб „Младост“ Рогатица доведен је на врх табеле групе 1. Горана Сорак, тренер и играч „Младости“, каже да је изузетно задовољна оствареним резултатом, подсјећајући да су у протеклом периоду одиграле десет утакмица, од којих су изгубиле само једну у гостима. Осим тога, успјех им је још слађи, узме ли се у обзир да су у првом тиму веома младе одбојкашице, које су доказале да се вриједним тренирањем могу постићи изванредни резултати.

Иако се тренутно налази у Другој лиги Републике Српске, ОК „Младост“ је на корак од Прве лиге. У предстојећем периоду наше одбојкашице очекује разигравање за улазак у Прву лигу Републике Српске, а оне најављују да ће дати све од себе како би се у свој град вратиле са лијепим вијестима.

Last modified: 20/03/2017

Comments are closed.