Званична интернет презентација Општинe Рогатица

Обиљежен Дан полиције Републике Српске (фото галерија)

04/04/2018

Дан полиције Републике Српске – 4. април, обиљежен je и у Рогатици. Припадници Полицијске станице Рогатица, на челу са командиром Игором Кушићем, положили су вијенце и запалили свијеће код Спомен-собе страдалима у Одбрамбено-отаџбинском рату 1992-1995. године, међу којима је било и осам припадника полиције.

Обиљежавању су присуствовали и представници Општинске управе: замјеник начелника, предсједник и потпредсједник Скупштине општине и начелници одјељења. Присутни су минутом ћутања одали почаст свим припадницима полиције који су своје животе уградили у темеље Републике Српске.

Припадници Полицијске станице Рогатица потом су положили вијенац и прислужили свијеће код спомен-обиљежја подигнутог на мјесту погибије полицајца Славише Бјелаковића.

Централном обиљежавању Дана полиције Републике Српске у Бањалуци присуствовали су највиши државни званичници Републике Српске, представници МУП-ова Руске федерације и Србије, а међу званицама је био и начелник општине Рогатица Милорад Јагодић.

ДАН ОТВОРЕНИХ ВРАТА

Поводом Дана полиције, врата Полицијске станице у Рогатици јуче су традиционално била отворена за 50 рогатичких предшколаца. На платоу испред станице, полицијски службеници су за њих изложили своју опрему и средства за рад, те малишане упознали са радом и значајем полиције за функционисање друштва.

chevron-right chevron-left

 

 

Last modified: 04/04/2018

Comments are closed.