Званична интернет презентација Општинe Рогатица

Новогодишњи пријем начелника општине

29/12/2017

Начелник општине Рогатица Милорад Јагодић уприличио је данас у мотелу “Парк” традиционални новогодишњи пријем за представнике привредног, културног, спортског и политичког живота, директоре јавних установа и представнике вјерских заједница.

У свом обраћању, након што је захвалио присутнима на одзиву, начелник је констатовао да током ове године није било лако, јер су нагомилане обавезе створиле проблеме и отежале рад Општинске управе. Додао је да су уложени максимални напори како би дошло до побољшања и да ће до видљивијих резултата доћи сљедеће године. Начелник је присутнима предочио како се у сљедећој години очекују нова радна мјеста првенствено у дрвној и текстилној индустрији. Осим тога, нових радних мјеста биће и у бензинској станици “Нешковић” и тржном центру “Зворничанка” чија изградња ће бити започета сљедеће године.

У плану су и санирање водовода, санација и модернизација путева, изградња пјешачких стаза и регулисање депоније. Извјесно је потпуно реновирање Основне школе “Свети Сава”, као и замјена столарије у старом дијелу Средњошколског центра.

Јагодић је констатовао да ситуација није повољна, али да се заједничким снагама Општинске управе, привредника и грађана може доћи до великих помака. На крају, начелник је честитао предстојеће празнике, пожеливши свима добро здравље и да сљедеће године комплетна локална заједница направи велики искорак у општем напретку.

chevron-right chevron-left

Last modified: 29/12/2017

Comments are closed.